top of page

Mijn verhaal

‘Een ander weer laten ontspannen, zodat je weer gaat voelen met je hart en weer meer in verbinding staat met jezelf. Dat maakt mij echt gelukkig.’
 

Als kind was ik altijd al bezig met het verzorgen en laten ontspannen van de mensen in mijn omgeving. De haren kammen van mijn moeder, een korte voetmassage geven aan mijn vader en een crème opdoen bij mijn zusje. Daardoor ging ik na mijn middelbare school, de opleiding tot schoonheidsspecialiste volgen in Rotterdam. Tijdens deze opleiding werd er ook veel aandacht besteed aan massage. Hierdoor merkte ik hoe fijn ik vond als ik iemand kon laten ontspannen. Ik ging er helemaal in op. 

 

Inmiddels heb ik meer dan 10 jaar ervaring opgedaan in de wellness branche en daarbij ontdekte ik wat mij het allergelukkigste maakte in mijn werk. Jou laten ontspannen, zodat jij echt even alles kan loslaten en weer in je lijf kan zakken. En jouw de oprechte liefdevolle aandacht geven die je verdient, zodat je je weer gezien en volledig relaxed voelt.

IMG_0531.jpg
IMG_0516.jpg

Ik werkte bij verschillende wellness centra en schoonheidspraktijken en daar leerde ik hoeveel effect ontspanning heeft op je algehele welbevinden. Hier werd ik echt heel gelukkig van. Door een echte beleving te maken van de trajecten creëerde ik volledige rust bij mijn klanten. Wat ervoor zorgde dat ze volledig uit hun hoofd en weer terug in hun lijf kwamen. Dit gaf mij ontzettend veel inzichten en een aantal van de waardevolle lessen die ik hier heb opgedaan gebruik ik nu nog steeds in mijn eigen behandeltrajecten. 

Ik genoot echt van mijn werk toendertijd, totdat ik voor mijn gevoel ineens totaal in een nachtmerrie terecht kwam. Ik voelde me totaal uitgeblust en gespannen en belandde in een burn-out. Hoewel dit niks te maken had met mijn werk, maar voornamelijk in mijn privé situatie zich afspeelde kwam dit wel behoorlijk hard binnen. Ik zag het zelf namelijk helemaal niet aankomen. 

 

Mijn dagen zagen er ineens helemaal anders uit, ik had weinig energie en bleef het liefst de hele dag thuis. Ik ondernam steeds minder en mijn sociale contacten namen af. Ik verloor vrienden en vriendinnen, want ik voelde me namelijk niet begrepen. Interesses en hobby’s had ik niet meer. Ik wist niet meer wie ik was en wat IK nou wilde. Waar werd ik nou blij van? Wat maakte mij ook alweer gelukkig? In die periode liep ik bij een coach en zij hielp mij inzien hoe belangrijk het is om weer dingen te gaan ondernemen die ik leuk vind en te gaan ontspannen. Dit duurde een hele poos voordat ik dat ook daadwerkelijk ging inzien. Alles speelde zich in mijn hoofd af en de negatieve overtuigingen namen de overhand. Ik weet dus als geen ander hoe het is om afgesloten te zijn van je gevoel. Het heeft mij een lange tijd gekost om weer te leren voelen. Ik kwam er in die tijd langzamerhand achter hoe ik weer leerde luisteren naar mijn gevoel en wat daarvoor nodig is. Ik werd gelukkig van mijn werk, maar merkte dat ik meer met mijn gevoel en energie wilde gaan werken. 

Deze bewustwording bracht mij tot de opleiding tot holistisch therapeut. Door deze opleiding heb ik gezien en geleerd dat alles met elkaar in verbinding staat. Als er een disbalans ontstaat op één van de holistische niveaus merk je dit aan een fysieke klacht, veel in je hoofd leven of weinig energie hebben. Hierin kwam voor mij alles samen en zo werd mijn missie geboren. Vrouwen weer volledig terugbrengen in balans, zodat ze zich ontspannen en gelukkig voelen. Ze blijvend meer energie ervaren en weten wat daarvoor nodig is. 

 

Aan huis heb ik mijn eigen praktijk Vie gevestigd. Waar ik behandeltrajecten verzorg voor vrouwen die uit hun hoofd willen komen en weer willen voelen met hun lijf. Hierbij zet ik verschillende tools in.  Samen zorgen we ervoor dat je holistisch weer geheel in balans komt door de aanwezige blokkades energetisch op te lossen.

 

Het maakt mij echt gelukkig als ik mijn klanten uit hun hoofd krijg en weer in hun lijf. Dit geeft mij heel veel voldoening en energie. Als jij je weer ontspannen, rustig en stralend voelt na een holistische behandeling bij mij, dan word ik daar ook gelukkig van.

IMG_0628.jpg
IMG_0516.jpg

In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met persoonlijke ontwikkeling en het werken met energie. Ik doe veel verdiepende cursussen die nog meer handvatten geven en tools leren die ik vervolgens weer gebruik in mijn praktijk. Ik heb door alle verschillende cursussen, jarenlange werkervaring met mensen en mijn opleiding samen een geheel eigen en unieke stijl van therapie gecreëerd. Dit komt allemaal samen in mijn ‘Vie traject’.  

 

Daarnaast ben ik graag op of in het water te vinden, zwemmend dus of op mijn eigen sup. Daar word ik echt heel relaxed van. Ook skate ik graag een rondje in de polder, om mij weer te verbinden met de natuur.

 

Andere beschrijven mij als: betrouwbaar, open, passievol, toegankelijk, zorgzaam, spontaan, spiritueel, eigen, optimistisch, gevoelig en veerkrachtig.

Als jij mij goed kent dan weet je:

  • Guilty pleasures van mij zijn: Disney films, 90’s muziek en Nederlandstalige romantische films. Word ik helemaal blij van :)

  • Dat ik ben geboren in een klein dorpje Lekkerkerk, en inmiddels na in de grote steden Haarlem en Rotterdam te hebben gewoond, ben ik weer terug in een dorp, Zevenhuizen. 

  • Mijn gezin bestaat uit mijn vriend André (41) onze dochter Loïs (7) en zoon Owen (3) 

  • Dat ik heel graag salsa en bachata dans en daar echt super gelukkig van word. 

  • Dat ik gek ben op de kou en sneeuw, ik schaats en snowboard dan ook heel graag. 

  • Dat ik van edelstenen houd, ik heb inmiddels al een hele verzameling. Overal waar ik kom en dan met name het buitenland neem ik een mooie steen mee en die krijgt dan een mooi plekje in mijn praktijk of woonkamer. 

bottom of page