top of page
herovoorkantje.JPG

UNLOCK YOUR
TRUE POTENTIAL

Voel, genees, groei, word

PHILOSOPHY

ALLES OVER MIJ

Hallo, ik ben Anita en ik wil je helpen om terug te gaan naar wie je echt bent. Wie ben jij en wat kom je hier doen? Wat wil je graag bereiken en waar word je heel blij van?

Hoe word je de beste versie van jezelf?

 

We worden allemaal geboren in een wereld vol regels en gewoontes die ons leven vormgeven. Sommige daarvan geven ons een veilig gevoel, maar andere kunnen ons juist het gevoel geven dat we vastzitten. Misschien voel je je soms niet zo fijn en leef je op de automatische piloot, in plaats van echt te leven. Je bent zo druk met alles wat moet, dat je vergeet wat jij zelf wilt. Je voelt dat je iets anders wilt, je eigen weg wilt gaan.

Maar hoe ziet die weg eruit? En hoe vind je die? Hoe weet je wat je echt wilt?

 

Mijn eigen reis was lang en heeft veel veranderd. Ik vertel het kort. Het begon met een burn-out, een duidelijk signaal van mijn lichaam en ziel om te luisteren naar wat ik nodig had. Dat bracht me dichter bij mezelf en ik leerde meer over spiritualiteit. Ik voelde altijd al een verbinding, maar had er nooit echt aandacht aan besteed, omdat ik het zo druk had met andere dingen. De burn-out was een soort wekroep.

Tijdens mijn herstel volgde ik een opleiding tot holistisch therapeut. Daar leerde ik veel over oude pijn, blokkades en trauma's. Door die te verwerken, kon ik ze loslaten, al was dat niet makkelijk. Maar het was heel waardevol.

 

Die opleiding maakte me bewuster. Ik zag dat ik dingen deed omdat ik dat zo geleerd had, maar die pasten eigenlijk niet bij mij. Ik wist niet meer wat ik echt wilde of leuk vond.

Tijdens mijn zoektocht naar mezelf leerde ik over energiewerk, wat me hielp om blokkades te genezen, zelfs uit vorige levens. Dit hielp me te begrijpen wat mijn taak hier op aarde is: jou helpen weer in contact te komen met jezelf, begrijpen wat je wilt en je levensdoel te vinden. Ik wil je kracht geven om keuzes te maken die bij je passen, zodat je weer energie en levenslust voelt. Om oude patronen los te laten en nieuwe, fijne dingen in je leven te brengen, voor een leven vol vreugde en zelfacceptatie.

 

Liefs,

Anita

bottom of page