top of page
herovoorkantje.JPG

UNLOCK YOUR
TRUE POTENTIAL

Voel, genees, groei, word

OVER KUNDALINI

Kundalini is een vorm van goddelijke energie die zich aan de basis van de wervelkolom bevindt. De term 'Kundalini' is afgeleid van een Sanskrietwoord dat zich vertaalt naar 'opgerolde', wat de opgerolde slangachtige energie symboliseert die aan de basis van de wervelkolom rust.

Het ontwaken van Kundalini-energie is een diepgaande en transformerende ervaring die kan leiden tot een verhoogd spiritueel bewustzijn, zelfrealisatie en een dieper begrip van het universum en iemands plaats daarin.

Om je te helpen helemaal jezelf te worden, gebruik ik levensenergie. Die energie zit in iedereen en als die wakker wordt, kan het helpen om nare dingen en blokkades te overwinnen. Zo maakt je brein nieuwe paden aan. Deze verandering zorgt voor fijne, nieuwe gewoontes en helpt je om makkelijker oude dingen los te laten.

Jouw taak in deze reis is simpel: ga lekker liggen op een matje en ontspan. Fijne muziek en mijn zorgzame energie zullen jouw levensenergie wakker maken en laten groeien.

 

Als je daar ligt, kun je van alles voelen in je lichaam, of je wordt misschien verdrietig, boos of juist blij. Je kunt zelfs kleuren of vormen zien. Alles wat je meemaakt helpt je om weer in contact te komen met wie je echt bent. De sessie is nog maar het begin; het echte werk gaat door in je dagelijks leven en maakt alles mooier. Deze reis brengt je terug naar jezelf en belooft een leven vol geluk en zelfontdekking.

 

Als je klaar bent om deze reis te beginnen, ben je van harte welkom. Ik ben er om je te steunen, wat er ook gebeurt. Hier is alles goed en veilig. Ik ben er voor je!

 

Liefs,

Anita

OVER DE SESSIE

VOORDELEN

Meer energie en vitaliteit

Grotere daadkracht

Uitgebreid bewustzijn

Jouw waarheid spreken

Dichter bij je ware zelf komen

Blokkades en trauma loslaten en loslaten. Meer gelukzaligheid ervaren

Een diepere verbinding met anderen, de natuur en alle levende wezens

Vergroot uw creativiteit

Mentale helderheid en focus

Meer compassie en empathie

bottom of page