top of page
herovoorkantje.JPG

UNLOCK YOUR
TRUE POTENTIAL

Feel, Heal, Grow, Become

OVER
TTC

Alles is energie. Alles wat je in dit leven is overkomen, grote of kleine nare dingen, of negatieve gedachten die je niet helemaal hebt gevoeld, blijven in je lichaam zitten als blokkades en zorgen voor problemen. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld vaak hoofdpijn hebben, je niet fijn voelen, of te veel piekeren. Misschien voel je je soms verdrietig of heb je pijn op plekken waar je geen verklaring voor hebt. Maar ook problemen zoals niet kunnen slapen, pijn in je rug en nek, of buikpijn.

Je chakra's zijn zeven energiewielen in je lichaam, vanaf je stuitje tot aan de bovenkant van je hoofd. Ze zijn ook verbonden met je hormonen en organen. Als deze niet goed werken of geblokkeerd zijn, kan de energie in je lichaam niet goed stromen. Dit kan zorgen voor mentale, lichamelijke of emotionele problemen. Bij een TTC-behandeling, of 'Praten met de Chakra's', wordt er een signaal naar de hersenen gestuurd om zelf blokkades en vastzittende energie op te lossen. Je lichaam kan dan gaan bewegen om de vastzittende energie of emoties los te laten die je misschien niet eens wist dat je had. Als je lichaam begint los te laten, wordt het rustiger en komt er ruimte vrij, zonder dat je het nare gevoel opnieuw hoeft te beleven. De klachten die je had, worden minder of gaan helemaal weg.

 

Tijdens een TTC-sessie werk ik met kosmische energie. Met deze zachte energie werk ik aan je lichaam door aanrakingen en ook in en rond je energieveld. Ik gebruik ook mijn adem en stem en begeleid je tijdens de sessie. Meestal lig je op je buik op mijn behandeltafel, met muziek die het proces ondersteunt.

 

Een TTC kosmische energiebehandeling kan ook voor kinderen van alle leeftijden. Ze herkennen deze zachte energie meteen. Als je kind last heeft van angst, onrust, boze buien of andere lichamelijke ongemakken, neem dan contact met me op voor meer informatie over wat ik voor jouw kind kan doen.

VOORDELEN

Fysiek welzijn

Emotionele bevrijding

Mentale en psychologische voordelen

Zelfherstellende activering

Verbeterde energiestroom

Spirituele verbinding

Stressverlichting en ontspanning

Verbeterde intuïtie en creativiteit

We hebben allemaal 7 chakra's, dat zijn de energiecentra van ons lichaam. Ze lopen vanaf de onderkant van onze ruggengraat in een rechte lijn omhoog naar de bovenkant van ons hoofd.

 

Ons eerste chakra zit onderin. Dit chakra gaat over veiligheid, je veilig voelen in de wereld en in jezelf. Het zorgt ervoor dat we stevig staan. Als ons wortelchakra in balans is, voelen we ons veilig en stevig op de aarde.

Het tweede chakra is ons heiligbeenchakra, waar onze gevoelens en ons 'innerlijke kind' zitten. Kunnen we goed naar onszelf en ons buikgevoel luisteren en vertrouwen we daarop? Als dit chakra in balans is, kun je goed naar je intuïtie luisteren en je eigen gevoelens volgen.

Het derde chakra is ons zonnevlechtchakra, in het midden van onze borst. Hier zit je kracht, je eigenheid en doorzettingsvermogen. Je daadkracht. In balans ben je sterk en kun je doen wat goed voelt voor jou en ervoor gaan.

Het vierde chakra is ons hartchakra, waar het vermogen om met anderen en met het leven te verbinden zit. Liefde, maar ook verdriet worden hier bewaard. Bij verdriet sluiten we ons hart. Als ons hart in balans is, kunnen we geven en ontvangen en staat ons hart open. We kunnen dan genieten van het leven en de vreugde die het brengt.

Het vijfde chakra is het keelchakra. Het staat voor uitdrukken en onszelf kunnen uiten. Je waarheid spreken. Maar ook je creativiteit komt hier tot uiting. Als dit chakra in balans is, kun je respectvol je mening geven en creëren op een manier die goed voelt voor jou.

Het zesde chakra is het derde oog chakra, tussen je wenkbrauwen en staat voor heldere inzichten, zien zonder ogen, intuïtieve vermogen. In balans neem je alle inzichten serieus en vertrouw je op je eigen kijk.

Het zevende chakra is het kruinchakra en zit bovenop je hoofd. Dit is de verbinding met het hogere. In balans voel je je verbonden met alles wat er is. Je voelt je een spiritueel wezen en weet dat je deel uitmaakt van een groter geheel.

DE 7 ENERGIE
CENTRA

15b0ccb9-c46c-4094-81c6-c9445ec96c6f.webp
bottom of page