top of page

Feel Vie traject

Breng je lichaam weer volledig in balans en tot rust.

Ben jij er helemaal klaar mee om constant vanuit je hoofd te leven? Dat je maar doorloopt in dezelfde richting, en niet meer weet wat jij nou eigenlijk echt wilt? Wil jij weer gaan voelen met je lijf en hart en daar ook naar gaan handelen, zodat jij je weer ontspannen en gelukkig voelt en weer terugkomt aan het roer van jouw leven? 

 

Dan is het nodig om op alle holistische niveau’s weer in balans te komen. Ik help je in het ‘Feel Vie traject’ in 3 maanden hoe jij weer volledig in balans komt. Zodat jij je rustig, gelukkig & ontspannen voelt. En dit zal je merken aan dat je weer gaat stralen van binnenuit. Je voelt weer dat je leeft en wat jij echt nodig hebt. Je durft weer te luisteren naar je eigen gevoel en hiernaar te handelen. 

  • Facebook
  • Instagram
IMG_0613.jpg

Anne-Britt

SkinVie-105_edited_edited_edited.png
“Als je echt wilt ontspannen, zit je helemaal goed bij Vie! Ik ontspan me niet zo makkelijk, maar dat lukte hier heel goed. Heerlijk uitgebreide behandeling, fijne ervaring. Ik kom zeker terug! :-)"
Herken je jezelf hierin?
  • Je voelt je onrustig, gestrest en niet lekker in je vel zitten. Je zit constant in je hoofd en rent maar door, je staat nooit stil. Je hebt een druk sociaal leven en een gezin, waar je echt van geniet. Je leven is leuk, maar je voelt dat je meer wilt genieten. Je bent er klaar mee maar door te rennen en je wilt echt even tijd voor jezelf. 

  • Iedere keer als je op staat en in je agenda kijkt en je ziet wat je allemaal te doen hebt, raak je gestrest. Je wilt hier vanaf. Je wilt weer voelen wat jij echt wilt. Waar wordt jij nou echt blij van, daar heb je niet echt een idee over. Want er is weinig tijd voor jezelf beschikbaar ik je drukke schema.

  • Je racet maar door want je hebt een druk sociaal leven wat je van houdt maar je voelt dat je eigenlijk rust nodig heb, maar je gunt jezelf geen tijd daarvoor. Je voelt je gestresst en dit merk je doordat je op de automatische piloot leeft. Je hebt echt tijd nodig voor jezelf, alleen hoe dan je wilt je huidige leven ook niet drastisch omgooien.

  • Je voelt je geïrriteerd omdat je al zoveel doet om te ontspannen. Mindfulness, yoga, mediteren, je kent het allemaal wel. Maar het geeft niet het gewenste resultaat wat jij wilt. Je houdt het ook maar een tijdje vol en dat versloft het weer en zit je weer in dezelfde modus als altijd. Moedeloos word je ervan.

  • Diep van binnen weet je dat je meer nodig hebt dan alleen een massage om te ontspannen, je wilt je blijvend energiek voelen. Je weet dat je uit balans bent en dat het belangrijkste voor je is om weer in balans te komen. Alleen hoe doe je dat?

IMG_0503.jpg

Je verlangt naar..

SkinVie-93_edited_edited_edited.png
SkinVie-123_edited_edited_edited.png
SkinVie-105_edited_edited_edited.png
SkinVie-111_edited_edited.png
IMG_0516.jpg

Hoe zou het voor je zijn als jij weer uit je hoofd komt en gaat voelen met je lijf? Gaat luisteren naar je hart? En daar naar gaat handelen? Waardoor jij je weer ontspannen en gelukkig gaat voelen. 


Dit is ook voor jou mogelijk wanneer je weer volledig holistisch in balans komt. 

 

Mijn Feel Vie traject, waarbij we in 3 maanden jouw weer laten voelen en ervaren hoe jij weer aan het roer staat van jouw leven, zodat jij je weer ontspannen en gelukkig voelt. Jij weer heerlijk in je vel komt te zitten en jij dit ook uitstraalt.

Na afloop van het Feel Vie traject ben je volledig holistisch in balans

Ontspannen

Je voelt je ontspannen en gelukkig met wie jij bent

Energie

Je hebt blijvend meer energie

Aan het roer staan

Je voelt dat je weer aan het roer staat van jouw leven

Voelen

Je weet hoe jij uit je hoofd kan blijven en kan blijven voelen in het moment

SkinVie-104.png

Luisteren naar je hart

Je durft weer te luisteren naar je hart

SkinVie-104.png

Overtuigingen

Je weet wat jouw overtuigingen zijn en hoe daar mee om te gaan

IMG_0519.jpg

Hoe lang wil jij je nog rusteloos voelen? Hoe lang wil jij nog vanuit je hoofd leven, zonder te voelen wat jij nou echt nodig hebt? Hoe vaak wil jij je nog afvragen hoe je echt kan ontspannen, zonder dat je constant moet mediteren, mindfulness moet beoefenen, of jezelf in moeilijke yoga poses te moeten manoeuvreren? 

 

Wanneer jij leert om je gehele systeem tot rust te brengen dan voel je je rustiger en gelukkiger. Hoe fijn zou het zijn als jij weer voelt wat jij nou echt wilt? Dat jij weer lekker in je vel zit en dat je dit van binnenuit uitstraalt? 

 

Dit is ook voor jou mogelijk wanneer je start met mijn Feel Vie Traject. In 3 maanden tijd gaan we samen aan de slag om de oorzaak van jouw rusteloze gevoel aan te pakken en je weer holistisch in balans te brengen. Na afloop van het traject voel jij je weer ontspannen en gelukkig en dit komt omdat jij weer aan het roer staat van jouw leven. Je durft weer te handelen naar jouw wensen en verlangens. 

 

Na elke behandeling uit het traject voel je dat je dichterbij jezelf komt. Je durft weer te kiezen voor jezelf. Ook van binnen voel jij je rustig en ontspannen. Je voelt weer wie jij echt bent en welke kant jij op wilt in het leven. Mijn unieke aanpak biedt jou die extra’s die jij nodig hebt om je weer gelukkig en ontspannen te voelen.

Wat krijg je?

We gaan samen 3 maanden lang intensief aan de slag.

SkinVie-123_edited_edited.png

We starten het traject met een 2 uur durende sessie waarin we jouw problemen in kaart brengen en samen een op maat gemaakt traject samenstellen. Hierin zit de eerste holistische behandeling.

SkinVie-105_edited_edited.png

Je krijgt in 3 maanden tijd, 4 keer 1,5 uur 1:1 tijd met mij met een holistische behandeling waarin we jouw systeem tot rust brengen.

SkinVie-117_edited.png

Je ontvangt een werkboek met daarin oefeningen en opdrachten die ervoor zorgen dat jij je weer holistisch in balans komt. Je voert zelfstandig thuis de oefeningen uit.
 

SkinVie-99_edited.png

Ik geef je daarnaast onbeperkte support per e-mail of whatsapp zodat je ook lekker in je vel blijft zitten wanneer we elkaar niet 1:1 zien.

IMG_0515.jpg

Na afloop van het traject voel jij je rustig, dichtbij jezelf en je gevoel en gelukkig. Je voelt dat je weer durft te luisteren naar je hart en dat jij weer de regie hebt over jouw leven. Ook van binnen voel jij je rustig en ontspannen. Je voelt weer wie jij echt bent en welke kant jij op wilt in het leven. Mijn unieke aanpak biedt jou precies wat jij nodig hebt om je weer gelukkig te laten voelen met jezelf en dat jij weer positief in het leven komt te staan. 

 

Ben jij er klaar voor om weer te gaan luisteren naar jouw gevoel? Zodat jij weer de regie hebt over jouw leven en jij je weer ontspannen en gelukkig voelt? Dan is het Feel Vie traject de beste keuze voor jou.

Dit traject heeft een waarde van €897,- incl btw.

Nu tijdelijk voor de pilot prijs van €444,- incl btw.

Je kan ook een eerste sessie plannen om te ervaren hoe het is om met mij te werken, de eerste sessie wordt dan in mindering gebracht op het totaalbedrag van het traject als je besluit voor het traject te gaan.

 

IMG_0518.jpg

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Vul hier je gegevens in voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek

Bedankt! Ik neem snel contact met je op

  • Facebook
  • Instagram

Boek een behandeling

bottom of page